Dekbedden per vulmateriaal

Dekbedden

Weet u al wat voor soort dekbed u wilt hebben? Wol, zijde, katoen of dons? Kies hieronder dan het isolerende vulmateriaal van uw ideale dekbed, dan krijgt u het complete aanbod te zien.

Wilt u eerst meer weten over de eigenschappen van de verschillende vulmaterialen, of ons unieke warmtefactor systeem? Kijk dan eerst onder het tabblad ...

Dekbedden

Weet u al wat voor soort dekbed u wilt hebben? Wol, zijde, katoen of dons? Kies hieronder dan het isolerende vulmateriaal van uw ideale dekbed, dan krijgt u het complete aanbod te zien.

Wilt u eerst meer weten over de eigenschappen van de verschillende vulmaterialen, of ons unieke warmtefactor systeem? Kijk dan eerst onder het tabblad Informatie Dekbedden.

Meer info

Dekbedden per vulmateriaal  Er zijn 71 producten

Subcategorieën

 • Wol

  Wollen dekbed

  Onder deze rubriek treft u niet alleen schapenwollen dekbedden aan, maar ook dekbedden met edelharen, dus ook met Jak, Kameel en zelfs Kasjmir gevulde dekbedden. Vind u wol wel fijn, maar problematisch qua wassen: ook dan hebben wij een wollen dekbed voor u.

  Wilt u meer weten over de verschillende gebruikte vulmaterialen, dan verwijzen we u graag naar de informatie onder het tabblad 'dekbedden informatie/wol voor dekbedden', of onze gespecialiseerde webshop www.wollendekbedwinkel.nl

 • Zijde

  Zijden dekbed

  Hier treft u ons assortiment zijden dekbedden aan. Zowel de handgelegde moerbeizijden dekbedden, als de machinaal gelegde dekbedvullingen. Handgelegde moerbeizijde is de beste kwaliteit en behoeft geen verdere aanduiding. Van de machinaal geproduceerde vullingen bieden wij alleen de hoogste kwaliteit aan: Grade AAA, welke nog steeds zo goed is dat het doorstikken van het dekbed om de vulling op zijn plaats te houden niet nodig is. 

  Wilt u meer weten over zijden dekbedden? Dan verwijzen we u graag naar de informatie pagina op deze website: 'informatie dekbedden/zijde voor dekbedden', of onze gespecialiseerde webwinkel met zijden dekbedden: www.zijdendekbedden.com. Daar vindt u ook veel informatie over hoe een zijden dekbed gemaakt wordt en andere praktische tips over onderhoud.

 • Dons

  Donzen dekbed

  Donzen dekbedden voor ieder seizoen. Licht en bijzonder comfortabel.

  We hebben een aantal donskwaliteiten in ons assortiment en in de meeste gevallen is er daarvan een zomerdekbed, een all-year (voor/najaar)dekbed, een winter en een winterplus dekbed leverbaar. Het unieke warmtefactor systeem maakt het mogelijk de dekbedden onderling echt te vergelijken.

  Wilt u meer weten over de verschilende donssoorten, dan verwijzen we u graag naar de informatiepagina's op deze site: 'informatie dekbedden/dons voor dekbedden', of naar de website www.donsdekbedden.nl, waar er heel veel informatie is te vinden over donskwaliteiten, de diervriendelijkheid van onze dekbedden etc. etc.

 • Katoen

  Katoenen dekbed

  Katoen is een prima materiaal voor zomerdekbedden, voor mensen die ook tijdens warme nachten graag nog wat gewicht op zich willen hebben. De uitstekende vochtopnemende eigenschappen zorgen ervoor dat transpiratievocht goed wordt opgenomen. Doordat katoen het vocht ook weer goed afgeeft, zal er een prettig slaapklimaat zijn. Meer informatie over katoen vind u onder 'dekbedden informatie/katoen voor dekbedden'

  Katoenen dekbedvullingen isoleren bij een gelijk vulgewicht minder dan zijde, wol of dons en daarom hebben we uitsluitend een zomerdekbed in onze collectie opgenomen.

Per pagina
1 - 12 van de 71 items zichtbaar
1 - 12 van de 71 items zichtbaar