Overige producten

Hier treft u onze collectie hoofdkussens  en zijden dekbedovertrekken en kussenslopen aan.

Bij de kussens is er keuze uit wol, zijde, kapok, latexstaafjes en donzen kussenvullingen. 

Overige producten  Er zijn 11 producten

Subcategorieën

 • Hoofdkussens

  Hoofdkussens

  Een hoofdkussen bepaalt in belangrijke mate hoe goed uw nachtrust zal zijn. Het kussen moet niet te dik zijn, maar zeker ook niet te dun.

  Buikslapers kiezen het beste een dun kussen.

  Rugslapers een middeldik kussen dat goed voegt en om de schouders getrokken kan worden zodat het hoofd steun heeft.

  Zijslapers kiezen ook het beste een soepel, goed vormbaar kussen zodat het kussen lekker onder de nek getrokken kan worden. Hoe dik het kussen moet zijn hangt hierbij af van uw bouw en hoe hard/zacht uw matras is. Grofweg: Breed geschouderd, dan een dikker kussen kiezen, maar hoe dik hangt af van hoever u met uw schouder weg kunt zakken in uw matras. Smal geschouderd, dan dus een dunner kussen kiezen.

 • Linnengoed

  Zijden linnengoed

  Een zijden dekbed verdient eigenlijk een zijden dekbedovertrek. Het zijde effect komt bij gebruik van een zijden dekbedovertrek het beste tot zijn recht. Vandaar dat we een heel bescheiden collectie dekbedovertrekken en kussenslopen voeren welke u hier aantreft.

 • Diversen

  Deze subcategorie van de rubriek overigen betreft wol, zijde of dons gevulde producten die in geen van de andere rubrieken thuishoren. Denk hierbij aan matrasopleggers/toppers of schapenwollen onderdekens.

 • Aanbiedingen

  Aanbieding Dekbedden

  Dekbedden die in de huidige uitvoering uit het assortiment genomen worden. Ze liggen altijd op voorraad, maar zijn slechts leverbaar zolang de voorraad strekt.

1 - 11 van de 11 items zichtbaar
1 - 11 van de 11 items zichtbaar