Zijde

Zijden dekbed

Hier treft u ons assortiment zijden dekbedden aan. Zowel de handgelegde moerbeizijden dekbedden, als de machinaal gelegde dekbedvullingen. Handgelegde moerbeizijde is de beste kwaliteit en behoeft geen verdere aanduiding. Van de machinaal geproduceerde vullingen bieden wij alleen de hoogste kwaliteit aan: Grade AAA, welke nog steed...

Zijden dekbed

Hier treft u ons assortiment zijden dekbedden aan. Zowel de handgelegde moerbeizijden dekbedden, als de machinaal gelegde dekbedvullingen. Handgelegde moerbeizijde is de beste kwaliteit en behoeft geen verdere aanduiding. Van de machinaal geproduceerde vullingen bieden wij alleen de hoogste kwaliteit aan: Grade AAA, welke nog steeds zo goed is dat het doorstikken van het dekbed om de vulling op zijn plaats te houden niet nodig is. 

Wilt u meer weten over zijden dekbedden? Dan verwijzen we u graag naar de informatie pagina op deze website: 'informatie dekbedden/zijde voor dekbedden', of onze gespecialiseerde webwinkel met zijden dekbedden: www.zijdendekbedden.com. Daar vindt u ook veel informatie over hoe een zijden dekbed gemaakt wordt en andere praktische tips over onderhoud.

Meer info

Zijde  Er zijn 7 producten

1 - 7 van de 7 items zichtbaar
1 - 7 van de 7 items zichtbaar