Levertijd ca. 15 -25 werkdagen

4-seizoenen Kamelenharen dekbed - Kairo

€ 422,50Incl. BTW

Dit is één van de in Nederland meest gewaardeerde dekbedden: Het bekende vier seizoenen dekbed, maar dan gevuld met kamelenhaar. Kamelenhaar is bijzonder diervriendelijk en duurzaam en om deze ‘ecologische’ vulling extra te benadrukking is er bij de tijk gekozen voor KbA gecertificeerde perkal katoen. KbA gecertificeerde katoen staat voor “Kontroliert Biologische Anbau’ en wordt dus zonder pesticiden geteeld en vervolgens ook niet gebleekt en is daardoor minder milieu belastend.

Het haar van een kameel is aangepast aan extreme warmte en koude en houdt het dier zo altijd op de juiste temperatuur. Het is dus niet verwonderlijk dat dit 4-seizoenen dekbed u het hele jaar behaaglijk warm houdt. Het zomerdekbed is gevuld met ca. 185 gr/m2 kamelenhaar en het herfstdekbed met ca. 375gr. Middels drukknopen op elkaar te bevestigen tot een extra warm winterdekbed.

Het dekbed heeft een speciaal éénnaalds steppatroon dat zo is ontworpen dat het de vorm van het lichaam beter volgt. Vandaar ook dat dit steppatroon de naam Körperform (lichaamsvorm) heeft. Door het steppatroon valt het dekbed beter om u heen.

Dit kameelharen dekbed is machine wasbaar op 30 graden. Gebruik een wolwasmiddel en het wolwasprogramma van uw wasmachine. Wanneer het dekbed niet voldoende ruim in de trommel past, besteedt u het wassen beter uit aan een wasserij/stomerij. Hangend of liggend drogen.

Vulling:Kamelen wol
Vulgewicht:185 + 375 gram/m2
Tijk:100% Percal Katoen, KbA gecertificeerd
Afwerking:Körperform doorstept, biesband, drukknopen

.

INFORMATIE EDELHAAR

.

OVERZICHTSPAGINA WOLLEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA 4-SEIZOENEN DEKBEDDEN

VulmateriaalWol - Kamelen haar
Seizoen4-seizoenen (zomerdeel en herfstdeel)
Warmtefactor15.7 / 5.5 + 10.0
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeKoppelbaar / Beide dekbeddelen directe doorstikking

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

4-seizoenen Kamelenharen dekbed - Kairo

4-seizoenen Kamelenharen dekbed - Kairo

Kameelharen 4-seizoenendekbed: Een echt luchtig zomerdekbed en een behaaglijk voor-/najaars dekbed kunnen middels drukknopen op elkaar bevestigd worden en vormen dan een overheerlijk warm winterdekbed.

Misschien ook voor u interessant

9 Andere producten in dezelfde categorie: