Levertijd 2-5 werkdagen

Alpaca - 4-seizoenen dekbed

€ 277,00Incl. BTW

Dit 4-seizoenen dekbed is opgebouwd uit een zomerdeel (met 200 gr/m2) en een herfstdeel (350gr/m2). Deze kunnen met ritsen aan de zijkanten aan elkaar bevestigd worden tot een warm winterdekbed. Qua isolatie prima voor ons gematigde zeeklimaat. Er is gebruik gemaakt van een baandoorstikking overdwars over het dekbed. Door de gebruikte ruitjes in de doorstikte banen blijft het toch een redelijk soepel dekbed. Wel kwalificeren we dit dekbed als een zwaar dekbed. Dit komt mede door het gebruik van de ritsen aan de zijkanten.

De Alpacawol komt van Nederlandse bodem en is ook in Nederland tot dekbed verwerkt. Alpacawol isoleert beter dan schapenwol of merinowol. Het heeft een goede vocht en warmteregulering en daarmee is dit dekbed een aanrader. Daarbij komt nog dat het dekbed in de wasmachine kan! (wel het wol-wasprogramma en een wolwasmiddel gebruiken). Alpacawol bevat geen lanoline, waardoor het ook voor mensen met allergieën een geschikt dekbed is.

.

Maat 260x220 leverbaar vanaf eind juli 2022!

.

INFORMATIE EDELHAAR

.

OVERZICHTSPAGINA WOLLEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA 4-seizoenen DEKBEDDEN

.

Profiteer van 10% korting gebruik kortingscode: Alpaca2019!

VulmateriaalWol - Alpaca
Seizoen4-seizoenen (zomerdeel en herfstdeel)
Warmtefactor4.1+8.8 / 13.4
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeKoppelbaar / Beide dekbeddelen directe doorstikking

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Alpaca - 4-seizoenen dekbed

Alpaca - 4-seizoenen dekbed

Dit 4-seizoenen dekbed is opgebouwd uit een zomerdeel (met 200 gr/m2) en een herfstdeel (350gr/m2). Deze kunnen met ritsen aan de zijkanten aan elkaar bevestigd worden tot een warm winterdekbed.

Misschien ook voor u interessant

9 Andere producten in dezelfde categorie: