Direct leverbaar

Texeler Multikeus voor- en najaarsdekbed

€ 112,00Incl. BTW

1400 gram/m2 los gekaarde en licht vernadelde Texelse schapenwol is de basis voor dit wollen all year dekbed. In de meeste (licht verwarmde) slaapkamers zal dit dekbed ook in de winter prima voldoen. Toch iets te koud? Dan combineert u het dekbed eenvoudig met de zomer of hoog-zomer variant tot een lekker warm winterdekbed.

Het dekbed is een 100% Texels product. Sorteren, reinigen, kaarden en vernadelen en confectie gebeurt allemaal op Texel. Doordat de wol ontstoft is, is het dekbed ook geschikt voor mensen met een stofallergie. De lanoline in de wol maakt deze vuilafstotend, waardoor alleen luchten in principe genoeg is om het dekbed fris te houden.

Zoals aangegeven is dit wollen all year dekbed met een wollen zomer of hoogzomer dekbed uit dezelfde serie te combineren één extra wam dekbed. U kunt dit doen middels de drukknopen die in elke gewenste combinatie van 2 dekbedden op elkaar passen.

Vulling: Texelse schapenwol
Vulgewicht: 400 gram/m2
Tijk: Perkal katoen
Afwerking: Bies en drukknopen

.

MEER INFORMATIE OVER WOLLEN DEKBEDDEN

.

MEER INFORMATIE OVER SCHAPENWOL

.

OVERZICHTSPAGINA WOLLEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA ALL YEAR DEKBEDDEN

Vulmateriaal Wol - Texelse schapenwol
Seizoen All Year (Voorjaar / Herfst)
Warmtefactor 8.8
Tijkstof/Ticking Katoen
Afwerking/Stepmethode Enkel dekbed / enkellaags

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Texeler Multikeus voor- en najaarsdekbed

Texeler Multikeus voor- en najaarsdekbed

400 gram/m2 los gekaarde en licht vernadelde Texelse schapenwol is de basis voor dit wollen all year dekbed. In de meeste (licht verwarmde) slaapkamers zal dit dekbed ook in de winter prima voldoen. Toch iets te koud? Dan combineert u het dekbed eenvoudig met de zomer of hoog-zomer variant tot een lekker warm winterdekbed.

17 Andere producten in dezelfde categorie: