Direct leverbaar

YUN zijden dekbed de luxe

€ 256,00Incl. BTW

YUN zijden dekbed de luxe - Koel als het warm is, behaaglijk warm als het kouder wordt

Het zijden dekbed voor de gemiddeld warme slaapkamer. Met de 200 gram/m2 pure handgelegde moerbeizijde vulling én zijden tijk, is dit dekbed geschikt voor een groot gedeelte van het jaar.

Door de unieke warmte regulering van zijde (neemt overtollige warmte op wanneer het warm is en geeft deze weer af wanneer het koeler wordt) niet alleen geschikt voor de lente en herfst, maar behoudens de echt tropische nachten ook zomers bijzonder goed bruikbaar.

Blijft het ook ’s winters redelijk warm in de slaapkamer (boven de 14 graden Celsius) en heeft u een niet te grote warmtebehoefte, dan is dit dekbed een écht all year dekbed.

Vulling:100% handgelegde Mulberry silk
Tijk:100% 16 momme Mulbery silk, ca. 69 gr/m2
Vulgewicht:ca. 200 gr/m2  

.

INFORMATIE ZIJDE

.

OVERZICHTSPAGINA ZIJDEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA ALL YEAR DEKBEDDEN

Vulmateriaal100% handgelegde moerbeizijde
SeizoenAll Year (Lente - zomer - herfst )
Warmtefactor8
Tijkstof/TickingZijde
Afwerking/StepmethodeNiet doorstikt

Recensies

Kwaliteit 
29-09-2021
Perfecte keuze voor warme slapers

Dit dekbed is de perfecte uitkomst voor mij in de herfst en winter maanden. Ik heb het altijd erg warm 's nachts, een dikke fleece of wollendeken vind ik niet fijn om onder te slapen tijdens de koude seizoenen. Synthetische en donzen dekbedden waren ook geen uitkomst, veel te warm.

Onder dit zijden dekbed kan ik wel mijn warmte goed reguleren. Het voelt lekker koel warm, nooit te warm. Het voelt ook erg prettig aan de zijden tijk is erg luxe. Persoonlijk is het voor mij geen all year dekbed, zodra het 5-10 graden buiten is, is dit dekbed helaas al te warm.

Het is geen goedkoop dekbed, maar hierdoor slaap ik wel stukken fijner!

  Schrijf uw recensie

  YUN zijden dekbed de luxe

  YUN zijden dekbed de luxe

  Koel wanneer het warm is en behaaglijk warm wanneer het kouder is. Zo moet het ideale all-year dekbed zijn en dit zijden dekbed is zo perfect.

  Misschien ook voor u interessant

  17 Andere producten in dezelfde categorie: