Direct leverbaar

YUN zijden (all year) dekbed

€ 163,00Incl. BTW

YUN zijden all year dekbed - moerbeizijden vulling en soepele katoenen tijk

Voor wie wel een 100% handgelegde zijden vulling wil, maar bang is dat een dekbed met een zijden tijk in het dekbedovertrek te makkelijk wegglijdt, hebben we het YUN zijden dekbed (zonder de toevoeging de luxe) ontworpen. Het dekbed is, behoudens de tijk, identiek aan het YUN zijden dekbed de luxe. Om de topkwaliteit zijden vulling toch recht te doen hebben we een jacquard geweven 300TC katoenen stof gebruikt als tijk. 

Combineer met een ander zijden dekbed tot een heerlijk 4-seizoenen dekbed

Dit all year dekbed is ook ideaal om als basisdekbed te gebruiken in een door uzelf samen te stellen zijden 4-seizoenen dekbed. Bent u een koukleum, dan gebruikt u dit dekbed als zomerdekbed en combineert u het met het YUN zijden winterdekbed de luxe. Bij een ‘standaard’ 4-seizoenen dekbed combineert u dit dekbed met het YUN zijden zomerdekbed de luxe.  Middels lusjes in de hoeken van al onze zijdendekbedden, kunt u ze met een strikje of veter eenvoudig aan elkaar bevestigen. Overigens: wanneer u het strikje in de hoeken van uw dekbedovertrek vastzet, dan blijft het dekbed sowieso goed in het overtrek zitten.

P.S. de zijden dekbedovertrekken die we op deze site aanbieden hebben ingenaaide strikjes in de hoeken om de zijden dekbedden mee vast te zetten.

Vulling:100% handgelegde mulberry silk
Tijk:100% jacquard geweven katoen, 300TC, ca. 175gr/m2
Vulgewicht:200 gr/m2

.

INFORMATIE ZIJDE

.

OVERZICHTSPAGINA ZIJDEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA ALL YEAR DEKBEDDEN

Vulmateriaal100% handgelegde moerbeizijde
SeizoenAll Year (Voorjaar / Herfst)
Warmtefactor8,5
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeNiet doorstikt

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

YUN zijden (all year) dekbed

YUN zijden (all year) dekbed

Dit dekbed is bijzonder geschikt voor de lente- en de herfstperiode, maar wanneer de slaapkamertemperatuur niet teveel schommelt gedurende het jaar, kan het dekbed prima jaarrond gebruikt worden.

Misschien ook voor u interessant

17 Andere producten in dezelfde categorie: