Direct leverbaar

Jak wollen all year dekbed

€ 236,80Incl. BTW

Met 2 stepbladen, beide doorstikt met 150 gram jakwol en aan elkaar gestikt volgens het duo-principe, is dit een perfect enkel dekbed voor het voor- en najaar. Mensen die wat meer warmte nodig hebben zullen het ook een groot deel van de zomerperiode kunnen gebruiken. In de licht verwarmde slaapkamer, of voor mensen die het niet snel koud hebben, is het ook een prima winterdekbed.

De dunne, lange jakharen in combinatie met het gebruikte duo-principe maken het een heel soepel dekbed. Door de donkere kleur van de jakharen, schijnt de tijk wat grauwig door, maar als u daar geen problemen mee heeft, heeft u aan dit dekbed een all year dekbed dat kan evenaren met de meeste kasjmir dekbedden.

Vulling:Jak wol
Vulgewicht:300 gram/m2
Tijk:100% katoenen vezeldichte soepele batist, gebroken wit. Doordat de Jak-wol donkerbruin van kleur is, oogt de tijkstof wat donkerder.
Afwerking:Enkel dekbed volgens duo-principe - afgebiesd met veloursbiesband.

.

.

INFORMATIE EDELHAAR

.

OVERZICHTSPAGINA WOLLEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA ALL YEAR DEKBEDDEN

VulmateriaalWol - Jak haar
SeizoenAll Year (Herfst - winter - voorjaar )
Warmtefactor8.9
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeEnkel dekbed / duo-principe

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Jak wollen all year dekbed

Jak wollen all year dekbed

Een prachtig All-year dekbed van jakwol. De wol van de Jak is bijzonder geschikt voor de vulling van een dekbed. De Jak (= hooggebergte rund) heeft een lange dunne wolhaar die zich uitstekend tot een soepel vlies laat verwerken. Er wordt wel gezegd dat jakwol hét betaalbare alternatief is voor kasjmirwol.

Misschien ook voor u interessant

17 Andere producten in dezelfde categorie: