Levertijd ca. 15 - 20 werkdagen

Merino wollen matrastopper - Vogtland

€ 155,60Incl. BTW

Deze onderdeken/matrastopper is gemaakt als een wollen dekbed, dus met aan beide zijden gladde perkal katoen en daartussen een royale laag Merinowol (ca. 775 gr/m2). ’s Winters heerlijk warm en ’s zomers lekker koel. Door de prima vochtopnemende eigenschappen van wol zorgt deze onderdeken voor een goed slaapklimaat, welke door mensen met reumatische klachten als bijzonder prettig wordt ervaren.

D.m.v. elastieken om de hoeken van het matras te bevestigen, waardoor deze wollen onderdeken goed op zijn plek blijft zitten.

Dit is een product van producent Erzstef (Erzgebirgische Steppdecken fabrik GmbH). De gebruikte merinowol komt van in Duitsland gehouden merinoschapen. De wol is zodanig behandeld dat deze onderlegger op 30 graden in de wasmachine gereinigd kan worden. Bij tweepersoons uitvoeringen is dit i.v.m. de capaciteit/max. vulgewicht van de machine niet mogelijk dit thuis te doen.

Vulling:Merinowol
Vulgewicht:775 gram/m2
Tijk:100% Percal Katoen
Afwerking:Vierkantvakverdeling en hoekelastieken

Maatwerk is mogelijk. Heeft u een andere maat nodig dan hier aangegeven, neem dan contact met ons op.

VulmateriaalWol - merinowol
Warmtefactorn.v.t.
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeDirecte doorstikking

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Merino wollen matrastopper - Vogtland

Merino wollen matrastopper - Vogtland

Deze onderdeken/matrastopper is gemaakt als een wollen dekbed, dus met aan beide zijden gladde perkal katoen en daartussen een royale laag Merinowol (ca. 775 gr/m2). Door de prima vochtopnemende eigenschappen van wol zorgt deze onderdeken voor een goed slaapklimaat.

1 Andere producten in dezelfde categorie: