Direct leverbaar

Dekbedovertrek "Stripes" - 100% zijde

Waarschuwing: Laatste op voorraad!

€ 174,50Incl. BTW

Klassiek geweven zijden stof. Tijdloos streep dessin wat past in vrijwel iedere slaapkamer. De warme zijdeglans nodigt uit om heerlijk onder het dekbed te glijden. Direct op de huid voelt de stof eerst koel aan, maar is snel heerlijk comfortabel.

Het dekbedovertrekovertrek is tweezijdig voorzien van een 40cm lange instopstrook over de hele breedte van de overtrek. Hierdoor blijft het gladde dekbed tijdens de nacht toch goed op het bed liggen. Om het dekbed in het overtrek goed op zijn plaats te kunnen houden, zitten in de hoeken strikjes, waarmee het dekbed vastgezet kan worden. De zijden dekbedden op deze site zijn voor dat doel voorzien van lusjes.

Wasvoorschrift: wol/zijde of fijnwasprogramma op 30 graden met een wasmiddel zonder enzymen. Evt. een wolwasmiddel of speciaal zijdewasmiddel gebruiken. Niet of matig centrifuteren. Niet drogen in de wasdroger, maar uithangen te drogen. Strijken op de zijdestand van uw strijkijzer mag, maar is in de meeste gevallen niet nodig.

.

Door een vergissing in de productie hebben we enige dekbedovertrekken binnen gekregen met een enkele instopstrook ter breedte van de opening aan de onderkant van het dekbedovertrek. Ter compensatie worden gratis kussenslopen meegeleverd t.w.v. € 37,- per stuk.
(bij tweepersoons uitvoeringen worden 2 kussenslopen meegeleverd)

Tijk:100% jacquard geweven moerbeizijde 16 momme

.

Niet meer in de gewenste maat leverbaar? Vanaf midden juli verwachten we in 19 momme uitvoering weer te kunnen leveren. Zie Dekbedovertrekset 'Stripes' 

Warmtefactor-
Tijkstof/TickingZijde

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Dekbedovertrek "Stripes" - 100% zijde

Dekbedovertrek "Stripes" - 100% zijde

Uitlopende collectie. Dekbedovertrek van klassiek geweven zijden stof. Tijdloos streep dessin wat past in vrijwel iedere slaapkamer. De warme zijdeglans nodigt uit om heerlijk onder het dekbed te glijden.  Aanbieding: nu met gratis kussenslopen

Misschien ook voor u interessant

6 Andere producten in dezelfde categorie: