Dit product is niet meer op voorraad

Dekbedovertrek "Squares" - 100% zijde


€ 208,10

-20%

€ 166,48Incl. BTW

Verlaagde prijs!

Heerlijk zijden dekbedovertrek voorzien van extra royale dubbele instopstrook van 40 cm lengte over de hele breedte. Mooi afgewerkt met bies en uitgevoerd strak blokjes dessin (Ivoorkleurig).

In de hoeken is de hoes aan de binnenzijde voorzien van strikjes. Hiermee kunt u de zijden dekbedden die op deze site worden aangeboden vastzetten in de hoes, zodat deze niet gaat wegglijden.

Wasbaar in de machine op een wolwasprogramma op 30 graden met een fijnwasmiddel. Evt. een wolwasmiddel of speciaal zijdewasmiddel gebruiken. Niet of matig centrifugeren. Niet drogen in de wasdroger, maar uithangen te drogen. Strijken op de zijdestand van uw strijkijzer mag, maar is in de meeste gevallen niet nodig.

Kussenslopen moeten separaat besteld wordenKlik hier om direct naar de bijpassende kussenslopen te gaan.

Tijk: 100% Jacquard geweven moerbeizijde, 16 momme

Door een vergissing in de productie hebben we een aantal dekbedovertrekken met een enkele instopstrook ter breedte van de opening aan de onderzijde. Omdat dit niet is wat we standaard aanbieden geven we hierop een korting van 20%. U treft deze dekbedovertrekken aan met de toevoeging 'enkele strook'

Warmtefactor -
Tijkstof/Ticking Zijde

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Dekbedovertrek "Squares" - 100% zijde

Dekbedovertrek "Squares" - 100% zijde

Heerlijk 100% zijden dekbedovertrek voorzien van extra royale dubbele instopstrook van 40 cm lengte over de hele breedte. Mooi afgewerkt met bies en uitgevoerd strak blokjes dessin (Ivoorkleurig).

Misschien ook voor u interessant

5 Andere producten in dezelfde categorie: