Levertijd 10-20 werkdagen

Kameelharen winterdekbed

€ 257,80Incl. BTW

De fijne ondervacht van de kameel houdt niet alleen het dier, maar ook u lekker warm wanneer u slaapt onder dit edelharen winterdekbed. Een top dekbed voor de veeleisende slaper die niet teveel wil betalen, maar wel veel comfort wil. Geschikt voor slaapkamers waar het niet té koud wordt, of voor mensen die ook ’s winters niet een té warm dekbed willen.

Het duo-principe is bij dit dekbed uitgevoerd met nog een extra tussenlaag van 150gr/m2 kamelenhaarvlies (Totaal gewicht vulling is 450gr/m2). Deze tussenlaag geeft het dekbed wat meer volume, en zorgt dan ook voor een betere isolatie maar ook voor een betere vochtregulering. Daarnaast is het een soepel dekbed; veel soepeler dan een mono-doorstikt dekbed is met een zelfde vulgewicht.

Vulling:Kamelen wol
Vulgewicht:450 gram/m2
Tijk:100% katoenen vezeldichte soepele batist (gebroken wit)
Afwerking:Enkel dekbed volgens duo-principe met vierkant-vakverdeling - afgebiesd met veloursbiesband. Extra niet-doorstikte tussenlaag.

.

INFORMATIE EDELHAAR

.

OVERZICHTSPAGINA WOLLEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA WINTER DEKBEDDEN

VulmateriaalWol - Kamelen haar
SeizoenWinter / koude slaapkamer
Warmtefactor12.4
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeEnkel dekbed / duo-principe

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Kameelharen winterdekbed

Kameelharen winterdekbed

Topklasse dekbed van de zachte onderharen van kamelen. Het Duo-principe is bij dit dekbed uitgebreid met nog een extra tussenlaag van 150gr/m2 kameelhaarvlies. Optimaal genieten in de koude slaapkamer voor de veeleisende slaper en dat dan ook nog eens duurzaam!

Misschien ook voor u interessant

24 Andere producten in dezelfde categorie: