Direct leverbaar

Merinowol - Erzgebirge duo-winterdekbed

€ 172,70Incl. BTW

Dit dekbed is gemaakt volgens het duo-principe (niet te verwarren met een 4 seizoenen dekbed, welke uit twee afzonderlijke dekbedden bestaat). Het is één enkel dekbed, gemaakt van 2 dekbedlagen, welke alleen aan de randen aan elkaar bevestigd zijn. De extra luchtlaag in het midden zorgt voor een betere isolatie en vochtregulering. Het grootste voordeel is dat dit duo-winterdekbed soepeler is dan een winterdekbed volgens het mono-principe.

Bij dit dekbed zijn er twee lagen met ieder ca. 295 gr/m2 (totaal 590 gr/m2) Europese merinowol. Elke laag is afzonderlijk doorstikt met een diagonaal ruitpatroon en vervolgens aan de randen aan elkaar bevestigd. Ook al is het dekbed in zijn totaal maar 40 gram zwaarder dan het standaard Erzgebirge winterdekbed, het is wel zeker een slag warmer.

Dit is het merinowollen winter-plus dekbed van producent Erzstef (Erzgebirgische Steppdeckenfabrik GmbH) uit Duitland, waar ook de merinoschapen die de gebruikte wol leveren gehouden worden.

Vulling:Merinowol
Vulgewicht:2x 295 = 590 gram/m2
Tijk:100% Percal Katoen
Afwerking:Diagonaal eennaalds-ruitpatroon, duo-principe, biesband

.

MEER INFORMATIE OVER WOLLEN DEKBEDDEN

.

MEER INFORMATIE OVER SCHAPENWOL

.

OVERZICHTSPAGINA WOLLEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA WINTER DEKBEDDEN

VulmateriaalWol - merinowol
SeizoenWinter-plus / erg koude slaapkamer
Warmtefactor16.4
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeEnkel dekbed / duo-principe

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Merinowol - Erzgebirge duo-winterdekbed

Merinowol - Erzgebirge duo-winterdekbed

Dit dekbed is geproduceerd volgens het Duo-principe, waardoor het, ondanks dat het maar 40 gr/m2 zwaarder is dan het standaard Merinowollen winterdekbed, toch echt een slag warmer is. Daardoor is dit dekbed bijzonder geschikt voor de  koude slaapkamer. 

Misschien ook voor u interessant

24 Andere producten in dezelfde categorie: