Levertijd 10-20 werkdagen

Wasbaar wollen winter-plus dekbed

€ 223,90Incl. BTW

Voor in de koude slaapkamer een heerlijk soepel en warm winterdekbed. Het dekbed is uitgevoerd volgens het duo-principe met tussen de boven en onderlaag van het duo-dekbed nog 2 lagen 150 gram/m2 wolvlies welke, net als de wel doorstepte delen, alleen aan de randen vastgezet zijn. Hierdoor ontstaat een dikker dekbed met extra luchtlaag in het midden die zorgt voor extra isolatie, maar ook voor een betere vochtregulering. Daarnaast wordt zo een veel soepeler dekbed verkregen dan bij een standaard doorstikt 600 gram gevuld wollen dekbed het geval zal zijn.

De gebruikte wol is volledig wasbaar (zal niet vervilten), maar toch raden we u aan het reinigen uit te besteden. Het is nl. belangrijk dat het dekbed royaal in de wasmachine past, en bij dit winter-plus dekbed lukt dat eigenlijk niet in een gewone huishoudelijke wasmachine, ook niet bij de éénpersoons maten.

Vulling:Wasbare wol
Vulgewicht:600 gram/m2
Tijk:100% katoenen vezeldichte soepele batist (gebroken wit)
Afwerking:Enkel dekbed volgens duo-principe met extra niet doorstikte vlieslagen, boven en onderlaag doorstept in vierkant-vakverdeling - afgebiesd met veloursbiesband.

.

ALGEMENE INFORMATIE WOLLEN DEKBEDDEN

.

MEER INFORMATIE SCHAPENWOL

.

OVERZICHTSPAGINA WOLLEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA WINTER DEKBEDDEN

VulmateriaalWol - Wasbare schapenwol
SeizoenWinter / koude slaapkamer
Warmtefactor12.5
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeEnkel dekbed / duo-principe

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Wasbaar wollen winter-plus dekbed

Wasbaar wollen winter-plus dekbed

Dit is de extra warme uitvoering van het wasbare wollen dekbed. Natuurlijk uitgevoerd in het duo-principe zoals ook het standaard wasbare wollen winter dekbed. Extra warm, met 2 lagen van 150 gram, dus totaal 300 gram ongestept wolvlies, is dit een prima dekbed voor de onverwarmde slaapkamer, of voor mensen die net wat meer warmte willen.

Misschien ook voor u interessant

24 Andere producten in dezelfde categorie: