Levertijd 10-20 werkdagen

Jak winter-plus dekbed

€ 331,20Incl. BTW

Op de Tibetaanse hoogvlakte en het aangrenzende hooggebergte van de Himalaya overleven alleen die diersoorten die goed aangepast zijn aan het onherbergzame klimaat. De Jak is perfect aangepast door zijn lange vacht die hangt tot op de grond. De lange, dunne onderharen van die vacht zorgen vooral voor de isolatie; tussen die haren wordt de lucht goed vastgehouden.

In dit winter-plus dekbed maken we optimaal gebruik van de isolerende eigenschappen van deze jakharen door tussen de doorstikte boven en onderlaag van het duo-principe dekbed maar liefst 2x 150 grams jakharenvlies te doen. Deze extra isolatielaag maakt het een écht warm winterdekbed.

Kortom: het ideale dekbed voor in de echt koude slaapkamer voor de slaper die top comfort wil, maar niet de hoofdprijs wil betalen.

Vulling:Jak wol
Vulgewicht:600 gram/m2
Tijk:100% katoenen vezeldichte soepele batist, gebroken wit. Doordat de Jak-wol donkerbruin van kleur is, oogt de tijkstof wat donkerder.
Afwerking:Enkel dekbed volgens duo-principe met extra ongestepte vlieslagen - afgebiesd met veloursbiesband.

.

INFORMATIE EDELHAAR

.

OVERZICHTSPAGINA WOLLEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA WINTER DEKBEDDEN

VulmateriaalWol - Jak haar
SeizoenWinter-plus / erg koude slaapkamer
Warmtefactor14.5
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeEnkel dekbed / duo-principe

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Jak winter-plus dekbed

Jak winter-plus dekbed

Dit is de winterplus variant van het Jak winterdekbed. Door de bijzonder fijne haren van de Jak is het geen dik dekbed (ca. 4cm dikte), maar wel één van de warmste dekbedden in onze collectie. Een lekker warm soepel dekbed voor de onverwarmde slaapkamer.

Misschien ook voor u interessant

24 Andere producten in dezelfde categorie: