Direct leverbaar

Jak winterdekbed

€ 283,40Incl. BTW

De Jak leeft in het Himalaya gebergte op hoogten tussen de 3000 en  5000 meter, dus tot aan en soms zelfs boven de sneeuwgrens. Op die hoogten komt de temperatuur overdag maar net boven het vriespunt en ’s nachts is het echt koud. Om zich te beschermen tegen die koude heeft de jak een lange dunne wolhaar ontwikkeld die hem goed warm houdt. Logisch dus om van die wolharen een winterdekbed te maken, zodat u ook heerlijk warm kunt slapen.

Dit jakharen winterdekbed is uitgevoerd volgens het duo-principe aangevuld met een extra 150 grams jakharen vlieslaag. Deze tussenlaag geeft extra volume (zonder dat het een dik en stug dekbed wordt) en zorgt daarmee voor extra isolatie en ventilatie. Dat laatste zorgt voor een betere vochtregulering en een droger, prettiger slaapklimaat dan bij een mono-dekbed het geval zal zijn.

Wilt u topkwaliteit en een winterdekbed dat soepel om u heenvalt, dan is dit edelharen dekbed uw dekbed.

Vulling:Jak wol
Vulgewicht:450 gram/m2
Tijk:100% katoenen vezeldichte soepele batist, gebroken wit. Doordat de Jak-wol donkerbruin van kleur is, oogt de tijkstof wat donkerder.
Afwerking:Enkel dekbed volgens duo-principe met extra ongestepte vlieslaag - afgebiesd met veloursbiesband.

.

INFORMATIE EDELHAAR

.

OVERZICHTSPAGINA WOLLEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA WINTER DEKBEDDEN

VulmateriaalWol - Jak haar
SeizoenWinter / koude slaapkamer
Warmtefactor12.4
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeEnkel dekbed / duo-principe

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Jak winterdekbed

Jak winterdekbed

Jak wol is beter isolerend dan standaard schapen wol, en daardoor kan er een heerlijk warm, soepel winterdekbed van gemaakt worden, zonder dat het een dik dekbed wordt. Het Jak winterdekbed is bedoeld voor die slaper die houdt van warmte en het dekbed graag lekker om zich heen heeft liggen.

Misschien ook voor u interessant

24 Andere producten in dezelfde categorie: