Levertijd 3-7 werkdagen

Texeler Multikeus winterdekbed

€ 152,00Incl. BTW

Met 600 gram/m2 Texelse schapenwol is dit het warmste dekbed in de Texeler multikeus dekbedden serie. Het is een lekker warm schapenwollen dekbed voor in de winter. Om ervoor te zorgen dat het niet een heel stug dekbed wordt is het aantal stepnaden minder dan bij de all-year en zomervariant.

In principe is het bij dit dekbed niet nodig om het te koppelen aan een ander multikeus dekbed om het als winterdekbed te kunnen gebruiken, maar mocht u een grotere warmtebehoefte hebben; ook dit dekbed is voorzien van drukknopen en kunt u combineren met bijvoorbeeld het hoogzomer, of het zomerdekbed. Perfect voor mensen die het écht snel koud hebben!

Het dekbed is een 100% Texels product. Sorteren, reinigen, kaarden, vernadelen en confectie gebeurt allemaal op Texel. Doordat de wol is ontstoft, is het dekbed ook geschikt voor mensen met een stofallergie. De lanoline in de wol maakt deze vuilafstotend, waardoor alleen luchten in principe genoeg is om het dekbed fris te houden.

Vulling:Texelse schapenwol
Vulgewicht:600 gram/m2
Tijk:Perkal katoen
Afwerking:Bies en drukknopen

.

MEER INFORMATIE OVER WOLLEN DEKBEDDEN

.

MEER INFORMATIE OVER SCHAPENWOL

.

OVERZICHTSPAGINA WOLLEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA WINTER DEKBEDDEN

VulmateriaalWol - Texelse schapenwol
SeizoenWinter / koude slaapkamer
Warmtefactor12.4
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeEnkel dekbed / enkellaags

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Texeler Multikeus winterdekbed

Texeler Multikeus winterdekbed

Met 600 gram/m2 Texelse schapenwol een lekker warm dekbed voor in de winter. Het aantal stepnaden is minder dan bij de all-year en zomervariant, waarmee het toch een redelijk soepel dekbed blijft. Het dekbed is een 100% Texels product. 

Misschien ook voor u interessant

24 Andere producten in dezelfde categorie: