Levertijd 10-20 werkdagen

Kasjmir winterdekbed

€ 378,70Incl. BTW

De Chyangra geiten, die de bijzonder fijne edelharen leveren van kasjmir wol, leven onder extreme omstandigheden op de berghellingen van de Himalaya. Tussen de fijne haren wordt de lucht goed vastgehouden en daarom is er niet een heel dikke vacht nodig om de geit toch goed warm te houden.

Van deze echte kasjmir wol is dit dekbed gemaakt volgens het duo-principe met tussen de beide stepbladen nog een extra laag kasjmir wolvlies. Deze vlieslaag zorgt voor een extra luchtlaag in het dekbed en dus extra isolatie, maar ook voor een betere vochtregulering en dus een beter slaapklimaat. Daarnaast zorgt deze dekbedopbouw voor een soepeler dekbed dan bij een dekbed volgens het mono-principe het geval zou zijn.

Geschikt voor de koude slaapkamer voor mensen die wel warmte willen, maar niet een heel dik/zwaar dekbed willen (dekbed is ca. 3cm dik).

Vulling:Kasjmir/Kasjmier
Vulgewicht:450 gram/m2
Tijk:100% katoenen vezeldichte soepele batist (gebroken wit)
Afwerking:Enkel dekbed volgens duo-principe met extra ongestepte vlieslaag - afgebiesd met veloursbiesband.

.

INFORMATIE EDELHAAR

.

OVERZICHTSPAGINA WOLLEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA WINTER DEKBEDDEN

VulmateriaalWol - Kasjmir
SeizoenWinter / koude slaapkamer
Warmtefactor13.3
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeEnkel dekbed / duo-principe

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Kasjmir winterdekbed

Kasjmir winterdekbed

Een wollen winterdekbed voor de slaper die hoge eisen stelt aan zijn dekbed. Warm en toch licht en soepel. Dat komt door de dunne wolharen van de Chyangra. Deze berggeit leeft hoog op de berghellingen van de Himalaya en heeft ter bescherming tegen de koude daar, deze superwol ontwikkeld.

Misschien ook voor u interessant

24 Andere producten in dezelfde categorie: