Direct leverbaar

Wasbaar wollen winterdekbed

€ 199,10Incl. BTW

Een behaaglijk warm, maar zeker niet heel warm dekbed voor de koudere periode van het jaar in slaapkamers waar het toch niet écht heel koud wordt. Door het dekbed uit te voeren met het duo-principe met nog een extra vlieslaag is dit dekbed met zijn 450gr/m2 vulling toch een heerlijk soepel dekbed.

De schapenwol is volledig wasbaar, maar of u het dekbed zelf kunt wassen hangt af van de grootte van uw wasmachine. Het dekbed moet er royaal in passen. Zeker bij de tweepersoons en lits-jumeaux maten kan dit bij een wollen winterdekbed een probleem zijn. Bij een standaardwasmachine raden we het aan om dekbedden met een hoger totaal vulgewicht dan 1200 gram het reinigen uit te besteden.

Vulling:Wasbare wol
Vulgewicht:450 gram/m2
Tijk:100% katoenen vezeldichte soepele batist (gebroken wit).
Afwerking:Enkel dekbed volgens duo-principe met vierkant-vakverdeling en extra niet doorstepte tussenlaag - afgebiesd met veloursbiesband.

.

ALGEMENE INFORMATIE WOLLEN DEKBEDDEN

.

INFORMATIE SCHAPENWOL

.

OVERZICHTSPAGINA WOLLEN DEKBEDDEN

.

OVERZICHTSPAGINA WINTER DEKBEDDEN

VulmateriaalWol - Wasbare schapenwol
SeizoenWinter / koude slaapkamer
Warmtefactor10.8
Tijkstof/TickingKatoen
Afwerking/StepmethodeEnkel dekbed / duo-principe

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Wasbaar wollen winterdekbed

Wasbaar wollen winterdekbed

Behaaglijk warm en toch soepel winterdekbed van wasbare schapenwol. Door gebruik te maken van het duo-principe en een extra niet doorstepte tussenlaag, is dit een behaaglijk goed ademend dekbed. Het dekbed is geschikt voor gebruik in de koudere periode van het jaar in de niet écht koude slaapkamer. 

Misschien ook voor u interessant

24 Andere producten in dezelfde categorie: